070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

In november 2024 organiseert de NOA twee belangrijke vakbeurzen: de Vloerendag en de Plafond- & Wanddag. Deze evenementen bieden ondernemers uit de afbouwsector een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en de nieuwste innovaties te ontdekken.

Vloerendag

Op donderdag 7 november 2024 organiseert de NOA de Vloerendag, een belangrijke gelegenheid voor ondernemers uit de zandcement-, gietdek-, kunststof-, terrazzo- en monolietvloerensector om kennis uit te wisselen, nieuwe producten te bekijken en contacten te leggen.

Programma

  • 13:00 – Ontvangst bezoekers
  • 13:30 – Opening beursvloer door spreker Marc Lammers
  • 14:30 – Beursvloer geopend
  • 19:00 – Afsluiting beursvloer en start naborrel
  • 22:00 – Einde Vloerendag

Er zijn diverse exposanten, lezingen op het kennisplein en demonstraties op het demoplein. Onze vloerenexpert Onno de Vries deelt zijn expertise met een presentatie over het ingebruiknameprotocol. Mis deze unieke kans niet om meer te leren over best practices voor vloerenprojecten! De presentatie vindt plaats van 18:00 tot 18:30 uur.

Plafond- en Wanddag

Naast de Vloerendag organiseert de NOA op donderdag 21 november 2024 de Plafond- & Wanddag, een beurs- en netwerkdag voor ondernemers uit de plafond- en wandsector. Deze editie krijgt een vernieuwde opzet, waarbij de moderne inrichting van Hart van Holland wordt gecombineerd met de vertrouwde gezellige sfeer en uitstekende service.

Programma

  • 13:00 – Ontvangst bezoekers
  • 13:30 – Start voorprogramma: ledenvergadering, uitreiking Binnen Bouw Expert award 2024/2025, en presentatie door Jan Lammers
  • 15:00 – Opening beursvloer
  • 19:00 – Afsluiting beursvloer en naborrel in het Grand Café
  • 22:00 – Einde Plafond- en Wanddag

Binnen Bouw Expert Award

Tijdens het voorprogramma wordt de Binnen Bouw Expert award 2024/2025 uitgereikt, die de bijdragen van plafond- en wandmontagebedrijven aan duurzame binnenbouwprojecten erkent. Spreker Jan Lammers, sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort en voormalig Formule 1 coureur, zal spreken over zijn ervaringen in de racesport en de evolutie van de Formule 1.

Algemene informatie Technisch Bureau Afbouw ook aanwezig

Technisch Bureau Afbouw is trots om ook dit jaar weer aanwezig te zijn op beide evenementen. Kom langs bij onze stand en laat je inspireren door de nieuwste innovaties en trends in de afbouwsector. Kom naar de Vloerendag en Plafond- & Wanddag en laat je verrassen! Voor meer informatie, bezoek www.vloerendag.nl/bezoeker of www.plafondenwanddag.nl.

Locatie evenementen

De Loods bij Hart van Holland Berencamperweg 12 3861 MC Nijkerk Er zijn 1000 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

Download de gratis TBA-app!