070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

De vertrouwde beurs- en netwerkdagen voor ondernemers in de vloerensector en plafond- en wandsector staan weer voor de deur.

Vloerendag

De Vloerendag 2024 krijgt een compleet nieuwe opzet, waarbij NOA heeft geluisterd naar zowel de behoeften van standhouders als bezoekers. Voor deze editie wordt een intern demoterrein ingericht en zullen voertuigen binnen in de beurshal worden geplaatst. Reserveer alvast 7 november 2024 in jouw agenda!

Plafond- en Wanddag

Op 21 november 2024 vindt de Plafond- en Wanddag 2024 plaats bij Hart van Holland in Nijkerk. NOA neemt positieve punten mee van de vorige editie in 2022, zoals de opzet van de ledenvergadering in een setting à la “De Wereld Draait Door”, een gezelligere sfeer tijdens de naborrel en een vernieuwde uitstraling en branding van de Plafond- en Wanddag.

Technisch Bureau Afbouw ook aanwezig

Natuurlijk is Technisch Bureau Afbouw weer present op beide dagen. We hopen jullie weer te mogen verwelkomen. Laat je verrassen tijdens deze jaardagen! Meer informatie volgt op de website van NOA www.noa.nl, onze website www.tbafbouw.nl en in AfbouwPost nr. 4 (verschijningsdatum september 2024).

Download de gratis TBA-app!